Thursday, February 10, 2011

Noble M600



Patříte mezi fanoušky značky Noble? Pak Vás skutečně velmi potěší to, že jsme se konečně dočkali modelu M600, trvalo to velmi dlouho, ale tohle luxusní auto jde letos skutečně do produkce. Tento luxus na kolech by se měl začít snad prodávat ve Velké Británii již letos v dubnu. Dobrá zpráva pro všechny fanoušky rychlých luxusních aut. Jestli jste o modelu M600 ještě nikdy neslyšeli, pak pokračujte ve čtení.

Jak už jsme v poslední době zvyklí, i Noble M600 využívá moderních lehkých materiálů. U sportovně založených rychlých aut je prostě nízká hmotnost naprostá nutnost. Toto auto má kombinaci rámu z trubek a také používá karbonová vlákna a další pokočilé materiály. Díky tomu je takto výkoný vůz poměrně hodně lehký, váží 1250kg.

O pohon Noble M600 se stará motor Yamaha, je to osmiválec, má objem 4,4L a také, jako ostatní moderní supersporty má 2x turbo. Velice zajimavé je, že můžete výkon tohoto auta měnit podle předem nastavených hodnot. Můžete zvolit buď klidnout jízdu, sportovnější, nebo dokonce závodní variantu, při které samozřejmě vymáčknete z motoru naprosté maximum.

Maximálku má Noble M600 360 km/h a 0-100km/h to stihne za 3 sekundy.

No comments:

Post a Comment